2013. június 19., szerda

Farmer lányka térdnadrág 146/152-es méret 11/12év - Jelenlegi ára: 800 Ft

Lányka farmer térdnadrág,, dereka gumis-gombos szűkíthető,, anyaga minimálisan rugalmas,, beleírt méret 146/152-es 11/12év. Szép állapot.
..... ... Aki kisfiú rucikat, bodykat,, rugikat keress,, írjon vagy írja meg, hogy pontosan mit keres,, hátha van,, újszülött kórtól 3/4éves korig: o)..... ..... ..... ..... ...
A napokban töltöm kicsi fiam és lányom kinőtt ruháit, cipőit,, nézz körbe hátha...: o)
Minden esetben figyeljétek a méret jelzés mellett az általam mért méreteket is!!!!! !!!
Mérésnél az ujját mindig nyaktól, a hosszt vállvarrástól mérem.
Azoknál a termékeknél ahol nincs fix ár feltüntetve egy jó ajánlat esetén, ha nincs rajta licit, beállítok fix árat.
A ruhák használtak, igyekeztem mindent kimosva eltenni, de zsákban voltak tárolva a padláson, ezért egy alapos mosás rájuk fér.
Minden termékem átvehető személyesen: III. kerület(Csillaghegyen)ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN, XIII. kerületben a Forgách utcai Metrómegállóban HÉTKÖZNAP 15ÓRA (csak ovis napokon!! ) , vagy AJÁNLOTT küldeményként/standard CSOMAGKÉNT postázom, CSAK A FELTÜNTETETT MÓDON POSTÁZOK!!!. A ruhák használtak, kivéve aminél jelzem, hogy új, ezért bolyhosság, mosható folt előfordulhat, ha valaminek hibája van jelzem és fotózom is. Általában mindent lemérek, de ha még szeretnél méreteket vagy kérdeznél valamit LICITÁLÁS/VÁSÁRLÁS ELŐTT, írj bátran, minden kérdésre nagyon szívesen válaszolok. Vásárlás után kérlek e-mail-en tartsuk a kapcsolatot mert telefonon nem mindig vagyok elérhető. Az áraim fixek ezért alkudozni, cserélni nem szeretnék. A postaköltséget a mindenkori díjszabás szerint adom meg a csomagolás és mérés után, az összeget a vevőnek e-mail-en küldöm a számlaszámmal együtt.
Nézd meg a többi termékemet is, folyamatosan töltöm gyerkőceim kinőtt ruháit.


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2013-07-08 15:38
. Farmer lányka térdnadrág 146/152-es méret 11/12év - Jelenlegi ára: 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése