2013. április 27., szombat

B_rbarát tetováló készlet, parti smink készlet, sm - Jelenlegi ára: 1 199 Ft


B_rbarát tetováló készlet, parti smink készlet, smink készlet, / SZEMMindenki elgondolkozott, eljátszadozott a tetoválás gondolatával. Van aki meg is valósította, de vannak akik nem. Akik nem , azoknak itt az alkalom, hogy megnézzék él_ben a testükre képzelt mintát, képet a végleges eredmény nélkül. Akik már túl vannak azok, a továbblépést tesztelhetik vele. De egyszer_en, csak alkalmi bulikba, partykra fel festhetik magukra. Gyermekek kifejezett játékként is használhatják. Nem tartalmaz végleges anyagot, egyszer_en, mint a smink eltávolítható, vagy ha tetszik újra festhet_.
Van, amikor már egészen forró készüléke?
Nem raktak igen drága készülékébe elegend_ h_tést?
Itt van a megoldás!
Az Új notebook és laptop h_t_vel megoldódik a h_tési problémája.
Dermatológiailag tesztelt b_rbarát termék! Kisebbek és nagyobbak egyaránt használhatják! Könnyedén lemosható, víz alapú! Speciálisan a lányok növekedési folyamatainak fejlesztésére szolgál! Az Anya és Lánya közötti kapcsolat er_sítését segíti, mindeközben fejleszt_ hatásával párhuzamosan egy álmot válthat valóra!
1db b_rbarát vízalapú kozmetikai ragasztó.
1db kozmetikai ecset.
10db sablonkülönböz_ mintákkal.
3db csillámfesték.
Ha most megrendeli t_lünk ezt a páratlan terméket, akkor most hihetetlenül akciós bevezet_ áron kaphatja meg!
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 1 199 Ft

Az aukció vége: 2013-05-15 12:18
. B_rbarát tetováló készlet, parti smink készlet, sm - Jelenlegi ára: 1 199 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése