2013. május 30., csütörtök

ÚJ "B" fodrászszék,kozmetikai szék,nyergeszsámoly - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Nagy méretű gurulós nyerges forgó zsámoly.   FEHÉR  SZÍNŰ - B TERMÉK
Igazán prakikus kiegészítője kozmetikának, masszázs, wellness, tetováló szalonnak. Forog, így könnyen változtathatjuk a helyzetünket ülve, gurul, így nem probléma több méter megtétele könnyen, gyorsan felállás nélkül, és a magassága is egyszerűen állítható a gázrugó segítségével.
Ergonómikus kialakítása révén és a nyereg formának köszönhetően könnyű  azonnal megtalálni azt a biztos ülőhelyzetet, ami egyaránt alátámasztja a ülőgumónkat, és nem csúszunk le róla. Az átlagosnál nagyobb méretű, igazán kényelmes az ülőrésze 35 cm x 37 cm.
Az ülőrész magassága 44 cm - 53 cm-ig állítható. Ülőrész anyaga műbör, könnyen tisztítható, strapabíró anyag.
Vadonatúj dobozos termék, B termék, azaz nem hibátlan, kis -funkcionálisan nem befolyásoló- hibával. A hiba az ülőrész cipzárvarrásának vége nem hibátlanul varrt. A használatot nem befolyásolja, ezért az ára 19. 900 Ft helyett most kevesebb, mint félár 7. 990 Ft. Csere, garancia ezért sincs rá, de jól jár, aki megveszi, mert sokat takarít meg, és ugyanúgy új, dobozos, használatlan terméket kap. A képek mintajellegűek a hiba mindnél ugyanilyen eredetű, ám máshogy nézhet ki.
  Termék tartalma:  ülőrész, csillagláb, görgők, gázrugóvédő, gázrugó,  nyerges ülőke, összeállítási útmutató. Súlya 4, 5 kg.     


Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Az aukció vége: 2013-06-18 10:19
. ÚJ "B" fodrászszék,kozmetikai szék,nyergeszsámoly - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése