2013. július 31., szerda

Nokia Lumia 900 (fehér) - Jelenlegi ára: 59 990 Ft

Gyártó: Nokia
Modell: Lumia 900
Tulajdonságok:
Élj stílusosan
A Nokia Lumia okostelefonok a stílusos hardverek legjavát ötvözik a stílusos szoftverek legjavával. Az így létrejövő színgazdag érintőképernyős okostelefonok nem pusztán jól néznek ki, de segítségükkel mindig elérhető közelségben lehetnek a lényeges dolgok.
Ezek a kényelmes, kézben tartható, érintőképernyős okostelefonok mindent közvetítenek számodra a világból, amivel csak az utad során találkozol. Vegyük a ClearBlack kijelzőtechnológiát. Ezzel kihasználhatod a rendkívül fényes képernyő előnyeit, amit így jobban láthatsz a jövés-menés közben.
A tiszta kép pedig megmutat számodra minden dolgot, ami csak számít. A barátoktól és a családtól kezdve a zenékig és a filmekig, a webig, a szélesebb értelemben vett nagyvilágig és a munkádig.
Élj közösségben
A Nokia Lumia okostelefonok értünk vannak. A People Hub alkalmazással mindössze egy érintéssel elérhetsz bárkit, akit ismersz. A közösségi élet itt kezdődik. A készülék használatba vétele során nem kell külön közösségi hálózatokat megnyitnod ahhoz, hogy lásd, mi történik, mert a Facebook, a Twitter és a LinkedIn oldalairól érkező frissítések közvetlenül a Kezdőképernyőről is megnyithatók.
De ez még csak a kezdet. A kezdőképernyőre kitűzheted a legközelebbi barátaidat, a családodat és csoportokat, hogy egyszerűen hozzájuk férhess. A Facebook csetelőszolgáltatása és az SMS integrálható egymásba, így a beszélgetést a számodra legkényelmesebb csatornán folytathatod. A rendkívül éles képet adó kamerával csak egy másodpercig tart egy kép elkészítése és feltöltése a Facebookra.
Élet korlátok nélkül
A Nokia Lumia okostelefonok telis-tele vannak olyan funkciókkal, amelyek az életet egyszerűbbé és szórakoztatóbbá teszik, bármerre is vigyen az utad.
A Nokia Autós és a Nokia Térképek alkalmazások biztosítják számodra az átfogó mobil navigációt, és azt a bennfentes tudást, amellyel mindenhol helyi lakosnak érezheted magad. Ha dolgozol útközben, a Microsoft Office Mobile megadja neked az eszközöket ahhoz, hogy betarthass minden határidőt, tekintet nélkül arra, hogy merre jársz.
Ahhoz hogy elkezdhesd a rendkívül gyors böngészést az Internet Explorer 9 böngészővel, pusztán egy lapkát kell megérintened a telefonodon. Mindössze azt kell eldöntened, melyik oldalt akarod megnyitni a weben. Ha pedig vég nélküli szórakozásra vágysz, az is csak egy érintés. A Piactéren és az Xbox Live oldalain végtelen mennyiségű alkalmazásból, videóból és játékból választhatod ki a magad számára a megfelelőt.
A készülék T-mobile függő!
Info: Nokia Lumia 800 mobiltelefon meghibásodásának köszönhetően a T-mobile ezen okostelefont kinálta fel az előző helyett. Sajnálatos módon doboz nélkül és garanciális szempontból az előző készülék garanciája "ketyeg tovább" 2014. decemberéig. A készülék újszerü 0 percet üzemelve összes gyári tartozékával reális áron eladó!  


Jelenlegi ára: 59 990 Ft

Az aukció vége: 2013-08-17 12:12
. Nokia Lumia 900 (fehér) - Jelenlegi ára: 59 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése