2013. április 23., kedd

mosószóda 0,5 kg - Jelenlegi ára: 250 Ft

Kimért mosószóda 0, 5 kg
 
 
Ha több csomagot vásárolsz, egyeztetünk, hogyan jön ki legolcsóbban a postázás : )
MOSÓSZÓDA (Na2CO3)
Vízlágyító, ezáltal a mosópor valóban hatékonyan tisztít (köztudott, hogy a kemény vízben nehezen oldódik a mosópor). Tisztító, zsíroldó hatása miatt erősen szennyezett ruhák, felületek tisztítására kiválóan alkalmas, általános tisztítónak is használható. Környezetbarát, mert olyan körfolyamatban állítják elő, amelynek nincs káros mellékterméke. Túl nagy mennyiségben a talaj szikesedését okozhatja, ezért azokon a csatornázatlan területeken, ahol magas a talajvízszint, nem ajánlott. Másutt kiválóan helyettesítheti a foszfátos tisztítószereket.
HASZNÁLATA
MOSÁS: a mosóporadag 1/3-a, tetszés szerint fele helyettesítendő mosószódával. Nem veszi ki a textíliák színét, minden puhább, tisztább lesz. Ajánlott hőfok: 60C, 40C
ÁZTATÁS: az erősen szennyezett, foltos, olajos ruhát mosás előtt egy éjszakára áztassuk be langyos, szódás vízben! Itt ügyelni kell a textília színtartósságára!
MOSOGATÁS: 5 liter forró vízben feloldott egy evőkanál mosószóda eltávolítja az edényekről a zsiradékot, az égett foltokat. Az üvegedényeket utána ecetes vízzel kell leöblíteni, különben foltosan száradnak. Alumínium edényeket nem szabad vele tisztítani!
ÁLTALÁNOS TISZTÍTÁS: 1 liter meleg vízben oldott 1 evőkanál mosószóda a legszívósabb tűzhelyeket, a legzsírosabb csempét, linóleumot is tisztává varázsolja. A piszkos keféket, konyharuhákat, rongyokat meleg, mosószódás szappanos vízben tisztíthatjuk, szagtalaníthatjuk. Általános tisztítófolyadék: 1 liter forró víz, 3 evőkanál mosószóda. A tisztított felületet kezelés után vízzel kell leöblíteni! A mosószóda száraz, hűvös helyen tárolandó. Ha valaki érzékeny bőrű, gumikesztyűben dolgozzon vele, mert szárítja a bőrt!
Mosószódával nem csak a mosópor mennyiségét csökkentheted, hanem mosódió kiegészítőjeként is használhatod vízlágyításra és mosóhatás növelésére.
Gyerekek ruháihoz is használhatod, semmi baja nem lesz a bőrüknek  : )
Amint ez a mennyiség elfogyott, töltök fel újabbat - folyamatosan tudsz nálam mosószódát vásárolni : )
Ha bármilyen kérdésed van írj, szívesen válaszolok.   : ) 
Licitálás előtt kérlek olvasd el a SAJÁT OLDALAMAT !!!!! !!  
Kérlek nézd meg a többi aukciómat is, sokféle terméket találsz nálam : ) 
Ha több terméket veszel, postaköltséget spórolhatsz.
Sima és elsőbbségi postázás csak külön kérésre és saját felelősségre.
Postakész borítékban is postázok.
 


Jelenlegi ára: 250 Ft

Az aukció vége: 2013-05-10 20:54
. mosószóda 0,5 kg - Jelenlegi ára: 250 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése