2013. május 25., szombat

AKCIÓ! Thule Ocean 80 tetőbox, új, 5év garanciával - Jelenlegi ára: 46 990 Ft


AKCIÓ! Thule Ocean 80 tetőbox, új, dobozában, 5 év garanciával!
Amennyiben bármely más Thule termékre van szüksége, kérje akciós ajánlatunkat!
 
A Thule Ocean - Thule tetőbox, Thule síbox a márka minőség iránti elkötelezettségének megfelelő minőségű alapanyagból készül, és megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is (megfelel a TÜV/GS és a CityCrash előírásoknak).
A Thule Ocean központi zárral (egy zárbetét három reteszt mozgat), hátulról nyitható. Az Ocean - Thule tetőbox kizárólag matt színben kapható és alsó héja matt fekete.
A Thule Ocean 80 - Thule tetőbox tökéletes választás azok számára, akik kisebb autóhoz szeretnének tetőbox­ot használni. A Thule Ocean 80 - Thule tetőbox 133 centiméteres hossza mellett, 320 liter űrtartalommal képes csomagok befogadására és megóvására. Hátulról nyitható, matt szürke (1330mm x 860mm x 370mm).
 
Méretei (mm): 1330 x 860 x 370
Tömege (kg): 10
Térfogata (l): 320
Max. terhelhetősége (kg): 50
Nyitása: hátulról
Színe: szürke / matt
 
- A kulcsot csak akkor lehet kivenni a zárból, ha minden záródási pont tökéletesen lezárt. A központi zár minden Thule box tartozéka.
- Rugós, erőrásegítő teleszkópok, amik a tetőbox nyitásánál, illetve lezárásánál segítenek, hogy Önnek minimális erőt kelljen kifejtenie. Minden Thule box tartozéka.
- Leegyszerűsíti a tetőbox felszerelését, hogy szerszámokra nincs szükség.
- Szerszám nélkül szerelhető a Thule szögletes profilú acél rudakra!
- Szerszám nélkül szerelhető a Thule ovál profilú alumínium rudakra!
 
A tetőbox tartozéka 2 db 2m-es Thule állítható rögzítőheveder, melynek segítségével a csomagok biztonságosan megóvhatók a sérüléstől.
 
A tetőcsomagtartó,   alapja minden autótetőn használható Thule kiegészítő termék rögzítésének. A tetőcsomagtartó (alap) autó típus specifikus, amennyiben még nem rendelkezik tetőcsomagtartó keresztrudakkal, kérje ajánlatunkat!
Budapesten személyes átvétel is lehetséges vagy csomagként elküldve országosan.



Jelenlegi ára: 46 990 Ft

Az aukció vége: 2013-06-13 08:17
. AKCIÓ! Thule Ocean 80 tetőbox, új, 5év garanciával - Jelenlegi ára: 46 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése